Camai

Varför du ska vara anställd hos Camai!

Date

Här är din personliga utveckling i fokus!

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå? Hos Camai är vi inte bara ett IT-företag – vi är en plattform för din personliga och professionella tillväxt. När du blir en del av Camai, öppnar sig en värld av möjligheter som anställd hos oss.

Investering i Din Hälsa och Välbefinnande
Vi bryr oss om våra anställdas välbefinnande. Därför tillhandahåller vi 5000 kr årligen för din friskvård. Oavsett om du föredrar gymmet, yogaklasser eller löpträning, hjälper vi dig att hålla dig i toppform och må bra.

Kollektivavtal som Sätter Dig i Centrum
Som anställd hos Camai omfattas du av IT-Företagens kollektivavtal. Detta avtal garanterar inte bara rättvisa arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön, det sätter även dig och din professionella utveckling i centrum.

Tjänsteman med Fokus på Stabilitet
Vi förstår vikten av att ha en stabil arbetsmiljö. Som tjänsteman hos oss har du en fast tjänst och en trygg grund att bygga din karriär på. Du är en värdefull del av vårt team och din röst hörs i beslutsfattandet.

Tjänstepension enligt ITP1
Din framtid är viktig för oss. Vi erbjuder en tjänstepensionsplan enligt ITP1, som säkerställer att du kan se fram emot en bekymmersfri pensionstid när du lämnar arbetslivet.

Evenemang och Konsultträffar för Nätverkande och Lärande
Vi tror på att lärande är en livslång resa. Därför ordnar vi regelbundet evenemang och konsultträffar där du kan nätverka med experter inom branschen och dela kunskap. Detta ger dig möjlighet att expandera ditt nätverk och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna.


Hos Camai är du inte bara en anställd – du är en värdefull del av en gemenskap som värdesätter din tillväxt och framgång. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och hjälpa dig att nå dina mål!

Vi förstår att en modell inte passar alla, därför har vi något alldeles extra för dig om ovanstående inte helt tilltalar dig. Det enda du behöver göra är att höra av dig!

Välkommen till Camai – Din framtid börjar här!

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

More
articles

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.