Camai

Maria Legerius, Talent Acquisition Specialist

Maria Legerius, Talent Acquisition Specialist

Vad lockade dig till att börja arbeta på Camai som Talent Acquisition Specialist?

När det blev dags för mig att hitta en ny utmaning valde jag Camai då jag genast fick ett väldigt gott och professionellt intryck av personerna men inte minst bolaget i sin helhet. Det är en otroligt spännande utmaning att få vara med på deras resa och jag kände att här vill jag vara med och fortsätta utvecklas. Hur de vill arbeta framåt, deras engagemang och värderingar som arbetsgivare var det som var avgörande då det går i linje med vad jag värdesätter och det jag brinner för i min roll som rekryterare. För mig var det viktigt att hitta en arbetsplats där jag kommer att trivas men även utvecklas långsiktigt i min karriär vilket jag känner att jag kommer göra här på Camai!🌟

Hur har dina tidigare erfarenheter och roller inom rekrytering bidragit till din nuvarande roll som Talent Acquisition Specialist på Camai?

I och med min tidigare erfarenhet av rekrytering har jag fått stor erfarenhet av konsultaffären och inte minst specialisering inom IT-konsultbranschen. Jag tar med mig min kunskap från tidigare roll med fokus på kandidathantering och fortsätta det jag tycker är roligast i rollen som Talent Acquisition Specialist att bidra med en god kandidatupplevelse och att fortsätta att matcha rätt kandidat till rätt kund.

Vad ser du mest fram emot med din nya roll?

Det jag ser fram emot mest i min nya roll är att tillsammans med mina kollegor se till att blivande konsulter hamnar på sitt drömuppdrag och tar sitt nästa kliv i karriären hos oss. Jag ser också fram emot att samarbeta med Aina, Maurice och Caroline och därmed själv utvecklas och lära mig av dem!

Vilka specifika färdigheter och egenskaper letar du efter hos potentiella kandidater när du rekryterar för IT-positioner på Camai?

När jag letar efter potentiella kandidater så letar jag efter någon som är konsultmässig med ett inre driv som vill utvecklas tillsammans med oss. Oavsett om kandidaten är i början av sin karriär eller om personen har flera års erfarenhet inom IT-branschen, tillsammans komma fram till vad just den personen vill och matcha till rätt kund.

Vi är oerhört glada över att välkomna Maria till Camai-teamet! Med hennes passion och erfarenhet inom rekrytering, kommer hennes närvaro utan tvekan att berika vårt team och bidra till vår gemensamma framgång

 

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.