Camai

Camai välkomnar Maria!

Date

Maria Legerius, Talent Acquisition Specialist

I en spännande utveckling välkomnar vi på Camai Maria som vårt senaste tillskott till Talent Acquisition teamet. Maria kommer senast från Wise IT och har en bakgrund inom IT-Rekrytering. Maria kommer vara en central nyckelspelare i vår tillväxtstrategi. Genom att ta på sig rollen som Talent Acquisition Specialist kommer Maria att spela en avgörande roll i att identifiera och attrahera talanger till Camai och därigenom ytterligare stärka Camais position som en branschledande innovatör.

Med Marias anslutning till Camai förväntar vi oss att ytterligare stärka vår position som en arbetsplats som uppmuntrar tillväxt, utveckling och kreativitet. Maria kommer förstärka Camais engagemang för att skapa en inkluderande arbetskultur och stärka företagets varumärkesimage som en attraktiv arbetsgivare för högt kvalificerade talanger inom teknikbranschen. Med en passion för att bygga starka relationer och en förmåga att identifiera talanger som strävar efter att göra en verklig skillnad inom tekniksektorn är Maria redo att ta Camai till nästa nivå genom att säkerställa att rätt person placeras på rätt plats. Med henne ombord kan vi på Camai se fram emot en ännu ljusare framtid fylld av innovation och tillväxt


“Jag är så otroligt glad över att välkomna Maria till vårt team på Camai. Med hennes talang, passion och skarpa öga är jag säker på att hon kommer att ta Camai till nya höjder och hjälpa oss att hitta de mest fantastiska talangerna där ute. Med Marias härliga energi och positivitet kommer hon även att berika vårt inhouse-team på bästa sätt. Varmt välkommen, Maria!”
– Caroline Biverman, Head of Talent Acquisition


När det blev dags för mig att hitta en ny utmaning valde jag Camai då jag genast fick ett väldigt gott och professionellt intryck av personerna men inte minst bolaget i sin helhet. Det är en otroligt spännande utmaning att få vara med på deras resa och jag kände att här vill jag vara med och fortsätta utvecklas. Hur de vill arbeta framåt, deras engagemang och värderingar som arbetsgivare var det som var avgörande då det går i linje med vad jag värdesätter och det jag brinner för i min roll som rekryterare. För mig var det viktigt att hitta en arbetsplats där jag kommer att trivas men även utvecklas långsiktigt i min karriär vilket jag känner att jag kommer göra här på Camai!🌟”
– Maria Legerius, Talent Acquisition Specialist

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

More
articles

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.