Camai

Maurice Toma, Head of Sales

 

Kul att du och dina kollegor startat nytt bolag. Vad har ni för ambitioner med bolaget?
Vi startade Camai med målet att skapa morgondagens snabbast växande konsultbolag där konsulterna är hjältarna. Redan från dag ett startade vi i en rasande fart och har just nu ett 20-tal kunddialoger igång och nästan lika många konsulter i anställningsprocess. En av flera orsaker till att vi är snabbfotade är att jag, Caroline och Aina jobbat ihop tidigare och kan varandras styrkor och svagheter vilket gör att vi hjälps åt väldigt mycket. Förutom rekrytering och sälj lägger vi mycket kraft på att skapa sammanhållning, en gemensam värdegrund och samtidigt ta hand om kompetensutveckling och engagemang. Vi vet att vi kommer ha en otrolig tillväxt och den blygsamma visionen att vara Stockholms snabbast växande IT-bolag närmsta åren 😊

Har du och de andra 2 grundarna jobbat tillsammans tidigare?
Yes, senast jobbade vi ihop på Human IT och skapade stora framgångar för bolaget. Dock har vi alla 3 haft en dröm under flera år att starta ett eget bolag och till slut tog vi modet att köra igång Camai. Human IT var/är ett bra bolag men det är stor skillnad att bygga någonting eget.

Vad kan kunderna förvänta sig av Camai?
Med Camai som leverantör kan man alltid förvänta sig en aktör som står på tå och levererar snabbt och effektivt. Eftersom konsulterna är våra hjältar ser vi till att varje kund får den konsult som passar dem bäst. Vi tar ansvar under både tillsättningsprocessen och under leveransen. Detta genom täta uppföljningar för att säkerställa kvalitét, trivsel och vidareutveckling.


Hur ser du på marknaden just nu?
Jag tror att marknaden är på väg in i ett ”normal läge” där tillgång och efterfrågan harmoniseras på ett bättre sätt jämfört med senaste åren då det varit en överefterfrågan. Men som alltid så är det konsultbolagen som har de bästa kunderna och konsulterna som vinner, vi kommer vara en av dem.

Några sista ord?
Ja, då delar jag gärna upp det i 2 delar:

Kunder: Vill ni snabbt får hjälp och tillgång till de bästa konsulterna, ring mig/Camai!
Konsulter: Om du vill jobba med ett modernt IT-bolag med mycket fokus på medarbetarna, din utveckling och karriär, kontakta Caroline Biverman.Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.