Camai

Caroline Biverman, Head of Talent Acquisition

Vad spännande att du är med och grundar Camai!

Vad har du för ambition med bolaget?
Vi skall driva detta bolag till framgång. Vi har gjort det flera gånger tidigare men nu gör vi det i egen regi. Hos oss är konsulterna hjältar så därför är min roll som Head of Talent Acquisition extra viktig. Jag brinner för att träffa nya konsulter och diskutera med dem om vilka möjligheter de kan få på Camai och vad vi kan göra för att hjälpa dem i deras karriär. Jag och de andra grundarna har höga ambitioner och kunskaper inom IT-Infrastruktur, men framförallt är vi bra på att få människor att växa. Jag satte högsta fart från dag ett och sitter just nu och diskuterar anställning med ett flertal riktigt vassa konsulter.

Vad hade du för roll när du och grundarna jobbade tillsammans tidigare?
Jag var då Head of Recruitment och ansvarade för ett hjälpa vår rekryteringsavdelning med ett antal rekryterare att nå framgång. Jag rekryterade också aktivt själv. Samtidigt, för att underlätta rekryteringsprocessen, så arbetade jag aktivt och nära Talent Acquisition verksamheten. På Camai ansvarar jag också för TA-processen vilket känns spännande.Talent Acquisition för Camai är en löpande process för att hitta och attrahera rätt kompetens och rekrytera de som bäst matchar tjänsten och Camai.

Vad särskiljer er från andra konsultbolag?
Förutom att vi har höga ambitioner och är väldigt energiska så är det vår syn på människor, anställda och kunder. Hos oss är konsulterna hjältar, vi i ledningen är stödpersoner för att våra konsulter skall lyckas hela vägen. De är det viktigaste vi har och vår framgång beror helt på våra konsulter, deras inställning, ambitioner och drivkraft.

Varför skall konsulterna söka sig till Camai?
Vi har engagerade ledare, spännande kunder och är ett modernt konsultbolag med trygga och unika anställningsvillkor. Alla konsulter som anställs på Camai tar tillsammans med sin ledare fram en utvecklingsplan så att man gemensamt är överens om en plan för varje individ. Vi anser att en utmärkt arbetsplats är en där man LITAR på människorna man arbetar för, känner STOLTHET för det man gör och TRIVS med människorna man jobbar tillsammans med. Det är Camai!


Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Oj, mycket skratt med mina kollegor, men framförallt så letar jag nya konsultstjärnor. Att hitta dem, prata med dem och hjälpa dem ger mig mycket energi. Jag har världens bästa jobb och jag brinner verkligen för det jag gör.

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.