Camai

Intervju med Aina Mattsson

Date

Aina Mattsson, CEO Camai

Kul att du och dina kollegor startat nytt bolag. Vad har ni för ambitioner med bolaget?
Jag har alltid drömt om att starta eget bolag och nu har jag tagit modet till mig och kört i gång. Känns tryggt att starta detta tillsammans med mina kollegor Maurice och Caroline. Jag ser stora möjligheter att utveckla Camai´s position till en ledande leverantör inom IT Support, Infrastruktur och Drift. Vi har som mål att vara fler än 100 konsulter inom 2 år.

Har du och de andra 2 grundarna jobbat tillsammans tidigare?
Vi har arbetat tillsammans hos två olika arbetsgivare, senast på Human IT. Nu kände vi att det var rätt tid att bygga det bolag där vi själva skulle vilja vara anställda på. Vi är sedan tidigare synkade i allting vi gör, plus att vi har samma grundvärderingar, vilket gör att starten kommer bli bra och snabb.

Vad särskiljer er från andra konsultbolag?
Flera saker, men om jag skall lyfta fram något så är det vår syn på konsulterna. Hos oss är konsulterna hjältar. De är det viktigaste vi har och vår framgång beror helt på dom, deras inställning, ambitioner och drivkraft. Vi som ledare har till uppgift att stötta och vägleda medarbetarna/konsulterna som är ute hos våra kunder men också stötta dem i deras karriärval, både hierarkisk- och specialistkarriärer.

Varför skall konsulterna söka sig till Camai?
Vi är ett företag som jobbar med spännande och framgångsrika kunder. Camai drivs av ett tight entreprenörsteam som kommer göra allt för att varje medarbetare känner sig sedd och värdefull på arbetsplatsen. Man får helt enkelt väldigt engagerade ledare och förmånen att jobba tillsammans med drivna och kompetenta konsultkollegor. Vi erbjuder dessutom ett av marknadens branschledande anställningsvillkor med stor frihet som ledord.

Vad kan kunderna förvänta sig av Camai?
Med Camai som leverantör så kan man alltid förvänta sig en aktör som står på tå och levererar snabbt och effektivt, minst i nivå med deras förväntning. Vi kommer alltid ta ansvar för våra konsulter och ha täta uppföljningar för att säkerställa kvalitét, trivsel och vidareutveckling.

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

More
articles

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.