Camai

CAMAIS AGGRESSIVA TILLVÄXT

Date

Camais ambition om att vara 100st konsulter inom 2 år är långt ifrån omöjlig. På mindre än 5 månader har bolaget 23st anställda.

20st-anställda

När Camai startade i mitten av oktober 2022 hade vi målsättningen att ha anställt 3st konsulter innan årsskiftet. Inte kunde vi drömma om att redan hunnit bli 10st! Det var fantastiskt roligt och en enorm bekräftelse på att vi gjort rätt val med att kasta oss in i entreprenörskapet, trots en stundande lågkonjunktur och svalare marknad. 

 

Förra veckan hade vi den stora äran att signera vår 20e konsult. Vi är nu totalt 23st anställda på Camai! Vi är så otroligt glada över förtroendet från våra medarbetare och kunder att vara en arbetsgivare och leverantör med det lilla extra. Vi är ödmjuka inför framtiden men kan inte annat än vara extremt stolta över att vi kommit så långt på så kort tid. Inget hade varit möjligt utan de fantastiska människorna som startat och kommer starta som konsult hos oss!

 

“Med de medarbetare vi anställt känner jag en stark framtidstro för Camai som ett konkurrenskraftigt IT-Konsultbolag. Vi skiljer oss från mängden med det stora engagemang vi lägger på våra konsulters vidareutveckling och trivsel. Att verkligen ge tillbaka till våra konsulter i form av förmåner, vidareutveckling och spännande uppdrag tycker jag är fantastiskt kul”


Aina Mattsson
CEO, Camai Consulting AB

 

Caroline Biverman

Head of Talent Acquisition

Maria Legerius

Talent Acquisition Specialist

More
articles

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.